Tavaszi Kombó

3.500 Ft

Nem vagy még biztos a tudásodban? Szeretnéd megírni a létező legjobb érettségit?
A Tavaszi Kombót pontosan neked találták ki, hiszen ezen lehetőséggel két kiadványunkhoz is hozzájuthatsz kedvezőbb áron! A kombó a Történelmi Mentőövet , valamint a Szóbeli Tételeket foglalja magába.

Történelmi Mentőöv:

Nyakadon az érettségi? Ha ideje tanulni, de nem tudod hol kezdd el, számodra ez minden, ami kell, de semmivel sem több! Kezedben tartod a középszintű történelem érettségi anyagának tematikus, korszakokra bontott összefoglalóját a fogalmakról és személyekről, melyek a legújabb tantervek alapján előfordulhatnak. Kisegít, ha süllyed a hajó, vagy bebiztosít, ha tarolni akarsz az írásbeli érettségin.

Szóbeli Tételek

Kiadványunk célja, hogy felkészítse az érettségiző diákokat az emelt matematika szóbelire. Kötetünk az Oktatási Hivatal által előírt követelményrendszer alapján dolgozza fel a meghatározott tételeket. Minden témakör tartalmazza a szükséges bizonyításokat, illetve a szóbeli vizsgán előforduló típusfeladatok levezetéseit. Ezen felül bemutatjuk a tételek való életbeli felhasználását mind a matematikán belül és kívül is, így egy átfedő tudást képezve az adott témakörről.

A kiadványok mérete: A5
A kép csak illusztráció!

Készleten

További információk

Tömeg 1000 g